Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

de Valclaudia in , 19 Iun 2018 | 1287 vizualizari

 

Am folosit cateva conserve de legume, alaturi de cateva condimente de la Delikat: mustar boabe, piper negru boabe si maghiran si a iesit o bunatate de ciorbita!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 conserva boabe de naut
  • 1 conserva rosii
  • 3 - 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura boabe de mustar Delikat
  • 5-6 boabe de piper negru Delikat
  • 1/2 borcan legume conservate pentru ciorbe (morcov,telina,pastarnac,gogosar)
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 2 l apa plata
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie:

Ceapa o curatam si o spalam, apoi o taiem bucatele si o punem impreuna cu uleiul si boabele de mustar in oala la sotat.


Scurgem porumbul, fasolea rosie si nautul de apa in care au fost conservate, clatim boabele sub jet de apa rece si apoi le adaugam pe toate in oala peste ceapa calita.


Adaugam legumele pentru ciorba conservate, apoi continutul din conserva de rosii taiate, 1/2 lingurita maghiran uscat, foaia de dafin si boabele de piper. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cca 2l apa plata.


Acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic 20 minute, asezonam cu sare dupa gust, iar la final presaram patrunjel verde proaspat tocat.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

06.07.2018, 09:51

Nu-mi dau seama cum e (n-am mâncat năut până acum!) dar știu că faci ciorbițe bune...!

MotanLaOale 1

06.07.2018, 10:20

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 13:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu branza
  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu carnati