Ciorba de pastai cu afumatura

de Adrian2016 in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2016 | 3533 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

28.07.2016, 12:46

Mmmmmm,ce bunătate ai făcut!

AndrutzaP 1

28.07.2016, 12:49

foarte buna! As cam vrea si eu o portie

Cris2711 1

28.07.2016, 12:57

Tare mult imi place

Bya Ralu 1

28.07.2016, 12:57

buna

anca_rm 1

28.07.2016, 13:12

ce bunnn , vin la masa

simona72 1

28.07.2016, 13:15

Buna!

MotanLaOale 1

28.07.2016, 13:28

buna buna

Aletta 1

28.07.2016, 13:40

Constelatialeu 1

28.07.2016, 13:52

Mie sa-mi dai afumatura cu 1-2 pastai....;-bd

Merisor 1

28.07.2016, 14:08

Yummy!

-Licurici- 1

28.07.2016, 14:13

Foarte buna!

Adrian2016 1

28.07.2016, 14:30

multumesc tuturor

Andra_Constantinescu 1

28.07.2016, 16:43

Bună!

diaconta 1

28.07.2016, 17:17

La asta vin si eu la masa

mirela0911 1

28.07.2016, 20:31

Buna!

Rocsi 1

28.07.2016, 21:27

O ciorbita atat de gustoasa!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:14

oanapl 1

28.02.2017, 12:25

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc II