Ciorba de pastai cu afumatura

de Adrian2016 in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2016 | 779 vizualizari

 

O ciorba simpla care nu necesita multa bataie de cap si daca ai si o oala minune e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole pastai
  • 400 gr kaizer afumat
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 gr pulpa de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu afumatura:

Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete. Kaizerul l-am taiat feliute.


Intr-o tigaie separat am pus putin ulei, am calit kaizerul, ceapa si am adaugat pulpa de rosii.Intr-o oala am pus fasolea, morcovul impreuna cu ceapa, ardeiul si kaizerul calit,am complectat cu apa si am lasat la fiert 40 de minute. La sfarsit am condimentat cu sare, piper, tarhon, am adaugat usturoiul taiat feliute si am acrit cu zeama de tarhon.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

In loc de tarhon putem folosi otet alb care va accentua aromele.

2

Putem adauga si marar tocat, dupa gustul fiecaruia.

3

Se poate drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

28.07.2016, 21:27

O ciorbita atat de gustoasa!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:14

oanapl 1

28.02.2017, 12:25

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnat afumat si zeama de varza acra [ Zeama de moare]