Ciorba de perisoare

de adry88 in Ciorbe, 5 Sep 2011 | 1693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de vita
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 2 linguri bulion
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei
  • 1 galbenus
  • 100 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata legumele si se toaca marunt

Se caleste ceapa putin, se adauga restul legumelor si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga bulionul, se amesteca si se opreste focul. Se adauga intr-o cratita mai mare. Se adauga si cartofii, apa si se pune la foc.

Se pregatesc perisoarele-carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs bine de apa. Se potriveste de sare, piper, boaia de ardei dupa gust. Se adauga putin patrunjel verde tocat marunt. Se amesteca bine

Cu mainele umede formam perisoarele, le asezam pe un platou si cand ciorba incepe sa fiarba,dam focul mic si adaugam perisoarele si nu mai amestecam. Adaugam si mararul, leusteanul tocat

Cand este gata ciorba oprim focul si potrivim de sare, piper, zeama de lamaie dupa gust

Batem galbenusul cu smantana si adaugam in ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si acoperim oala,lasam 15 min dupa care putem servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de perisoare-0
Ciorba de perisoare-1

COMENTARII (8)

alinutzika

alinutzika 1

05.09.2011, 14:43

LUK

LUK 1

05.09.2011, 16:00

jolygina

jolygina 1

06.09.2011, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!