Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

de nadina73 in Ciorbe, 20 Ian 2011 | 13014 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

20.01.2011, 18:49

imi place ciorba de perisoare.mai ales daca e acrita cu bors

lia maria 1

20.01.2011, 18:53

din ce se vede Dragos avea dreptate

La Ancuta 1

20.01.2011, 18:56

nu-l contrazicem pe Dragos . Sigur e buna

Cris2711 1

20.01.2011, 19:14

un dragut

adriana_bobu 1

20.01.2011, 19:20

Intr'adevar baiatul are dreptate

madi_marin 1

20.01.2011, 19:40

sunt de aceeasi parere cu Dragos si eu....

mena29 1

20.01.2011, 19:44

Dragos,imparti si cu mine ciorbita ta?

MIUTA 1

20.01.2011, 19:53

Imi placeee si eu vreau ca prea bine arata,delicioasa

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:35

buna ciorbica

LUK 1

20.01.2011, 23:53

chiar e buna

MotanLaOale 1

21.01.2011, 08:24

foarte buna

jolygina 1

21.01.2011, 09:32

buna combinatie

elena1988 1

21.01.2011, 19:04

ela 1

21.01.2011, 23:00

daca spune copilul ca e cea mai buna ciorba,atunci asa e

mirela0911 1

21.01.2011, 23:01

e delicioasa

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:29

Chiar cea mai buna!!!!

Panacris 1

12.03.2011, 10:00

Chiar nu stiam ce sa fac azi de mancare, m/ai convins!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc din coada de vita