Ciorba de peste

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Ian 2010 | 8898 vizualizari

 

o gustoasa ciorba de peste (crap) , usor de preparat .se poate consuma si in zile de post cu dezlegare la peste .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capete , cozi de peste [ am pus si laptii ]
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 5 catei  de usturoi
  • 1 ardei rosu ,
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar bulion
  • zeama de la o lamaie
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Preparare ciorba de peste



  1. capetele si cozile de peste se spala si se pun la fiert in apa cu sare 15 min ,dupa care se strecoara zeama.in strecuratoare se curata carnea de peste sa nu ramaie nici un os.

  2. legumele se curata si se spala . morcovul si albitura se razuiesc pe razatoare a cu ochiuri mari .

  3. ceapa ,ardeii , usturoiul , ardeiul iute se taie marunt si se pun intr-o oala si se prajesc usor impreuna cu restul legumelor razuite .

  4. se toarna deasupra zeama de la fierberea pestelui si se mai fierb cam 15 min ,

  5. se adauga la sfarsit bulionul in ciorba de peste , busuiocul, patrunjelul verde , zeama de lamaie si piperul .

  6. cand se serveste la masa carnea de peste se pune in fiecare farfurie si se pune ciorba de peste deasupra .

 

TIPS-URI

1

zeama de lamaie se pune numai daca ciorba de peste va place mai acra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

14.06.2013, 20:22

Krystyan Trendy 1

21.10.2013, 17:45

Nu prea ma impac eu cu ciorba de peste, dar am facut dupa reteta ta si e foarte buna

mihaelar63 1

25.10.2013, 02:28

Krysty , ma bucur ca ai avut incredere si curaj sa testezi ciorbita de peste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste