Ciorba de porc

de Rahela Velicu in Ciorbe, 5 Mar 2018 | 4792 vizualizari

COMENTARII (27)

portiadelumina 1

05.03.2018, 16:21

Da, regina ciorbelor cu carne, ciorba cu carne de porc, cu sau fără os. Îmi place că ai pus leuștean, îi dă un gust tare bun.
Nu știu însă cât de mult o acrește cantitatea aia de suc de roșii, mie îmi place mult mai acră, de aceea apelez fie la zeamă de varză, fie la borș, după cum mi-i pofta.

vasimur 1

05.03.2018, 16:26

cristeena20 1

05.03.2018, 16:27

foarte buna!!!

cristeena20 1

05.03.2018, 16:28

oh daaa, si daca re si leustean e perfecta!

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 16:30

Uneori si eu acresc ciorba cu bors sau zeama de varza, dar sotului ii place ciorbamai "dulce". Asa ca ma conformez

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 16:35

Multumesc!

RODIMUR 1

05.03.2018, 16:39

Bună!

portiadelumina 1

05.03.2018, 16:40

Ei, așa da, când vine vorba de a li se mai da și partea lor, sunt de acord, că doar în rândul lor sunt și eu, nu?

Spiridus 1

05.03.2018, 16:59

Ce buuuun!😍

Valclaudia 1

05.03.2018, 17:03

prezent!

elucubratiiculinare 1

05.03.2018, 17:04

MotanLaOale 1

05.03.2018, 17:13

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 17:22

Constelatialeu 1

05.03.2018, 17:33

Daca-i cu leguma mea preferata, porcu, ma asez la masa...

mirela0911 1

05.03.2018, 17:34

Buna ciorba! Si eu o acresc cu bulion!

xana 1

05.03.2018, 18:09

Bun!!

Gherca Daniela 1

05.03.2018, 18:29

Buna!

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 18:34

Multumesc!

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 18:34

madi_marin 1

05.03.2018, 20:17

vreau si eu o portie, te rog!

Rocsi 1

05.03.2018, 20:48

Sa stii ca nu spun nu unui bolisor cu supa!

katty 1

05.03.2018, 21:33

Vreau si eu o portie, mai ales daca are si leustean!

Rahela Velicu 1

06.03.2018, 13:34

Multumesc!

Rahela Velicu 1

06.03.2018, 13:34

oanapl 1

07.03.2018, 22:51

Delicioasă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnati si mazare