Ciorba de porc cu oase garf afumate

de ramo_cata in Ciorbe, 11 Noi 2009 | 33693 vizualizari

COMENTARII (12)

ANCA 1

11.11.2009, 18:13

eu de obicei, la porc pun cartofi, nu taitei, chestie de 'viziune'

Oana 1

11.11.2009, 20:29

Iamii, cat de buna! eu pun si fidea/taietei dar si cartofi, cam in toate ciorbele Mmmm, ce pofta am!

liana_geicu 1

11.11.2009, 20:30

nu am mancat niciodata ciorba de oase afumate, dar cred ca este buna!

ramo_cata 1

11.11.2009, 21:04

si eu pun cartofi cam la toate ciorbitele dar la asta nu am pus...a fost ff buna..gustul de afumatura combinat cu gustul acrisor e suuuperr bun...

Bunica 1

25.11.2009, 23:01

Daca puneai zeama de varza( moare ) era perfecta pentru mine. Iarna imi plac ciorbele cu zeama de varza.

ramo_cata 1

26.11.2009, 21:26

si eu prefer zeama de varza dar nu am avut ....

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:54

gustoasa ciorbica

Geanina87 1

12.12.2013, 07:11

bun bun

abstract01 1

18.12.2013, 17:09

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare