Ciorba de porc cu ou

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 12 Ian 2015 | 6097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de gulas de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 telina mica
  • 1 ardei Kapia rosu
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • 4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu ou:

Carnea taiata cubulete se pune intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .

Dupa 15 minute se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa,cartofii, morcov, telina,ardei,patrunjel) si se lasa la fiert.

Rosiile se introduc separat intr-un bol cu apa fierbinte, se scot imediat ,  se indeparteaza pielita si se introduc in ciorba .

Cand ciorba este gata adaugam ouale batute  in spumiera si lasam sa curga in ciorba. Se mai lasa cateva secunde pe foc .

Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare dupa gust. Este o ciorba  foarte gustoasa si  se  poate servi cu ardei iute , otet sau zeama de lamaie.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu carne de porc