Ciorba de varza cu afumatura

de susu in Ciorbe, 5 Iul 2012 | 11182 vizualizari

 

chiar daca nu prea e potrivita pe caldurile astea eu mananc si mancare gatita si chiar mai grasa

 

INGREDIENTE

  • 1 varza noua potrivita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 300 gr scarita sau carnaciori afumati
  • ulei de masline
  • marar
  • 1 ardei rosu
  • cimbru
  • 1 ardei verde
  • vegeta
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • rosii tocate
  • ceapa verde
  • smantana sau iaurt
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare si piper. Calim ceapa tocata in putin ulei dupa care adaugam ardeii tocati si apoi morcovul dat prin razatoarea fina. Inainte sa stingem fosul adaugam si condimentele. Punem afumatura intr-o oala cu apa umpluta pe trei sferturi si spumam cand a dat in clocot. Adaugam celelalte legume taiate si dupa ce au fiert pe jumatate adaugam varza si legumele calite. Aromam cu verdeata, potrivim de sare, punem borsul si rantasul facut din 1 lingura faina stinsa cu rosiile, cimbrul, putin busuioc si boia. Se serveste cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MIUTA 1

06.07.2012, 09:27

Delicioasa

Sim0na 1

06.07.2012, 12:32

Foarte fain arata!

cocolina 1

06.07.2012, 13:57

O bunatate de ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan afumat