Ciorba de potroace

de madi_marin in Ciorbe, 3 Feb 2010 | 5490 vizualizari

COMENTARII (11)

Sylvia 1

03.02.2010, 11:17

Wow chiar cautam o reteta sa fac si eu cand mi se termina ciorba de ciolan cu fasole care am facut-o e bestiala, si mama mea facea asa doar ca punea ceva smantana la sfarsit , de ...in Ardeal smantana e la putere . O si salvez la favorite sa ma inspir din retat ta,

madi_marin 1

03.02.2010, 11:24

da....parca am citit si eu pe undeva ca se serveste si cu smantana. da cine vrea, poate sa puna.....chiar am niste smantana si acum la pranz cand o sa mancam, chiar o sa pun si eu......

Bunica 1

03.02.2010, 14:43

Cam multi pretendenti la o portie de ciorba, dar cred ca mai e loc si pentru mine.. E una dintre ciorbele mele favorite!. Smantana se poate pune in farfurie, pentru cine doreste.

Oana 1

03.02.2010, 16:11

Eu vreau cu smantana, da? Un castron mai mare

madi_marin 1

03.02.2010, 17:09

am o oala intreaga, va invit la festin......da sa veniti cu lingurile d-acasa ca nu am prea multe....

ionix 1

03.02.2010, 17:47

asta-i ciorba s-o mananci dupa ce ai baut o noapte-ntreaga... buna

madi_marin 1

03.02.2010, 18:12

sice4u 1

03.02.2010, 20:10

chiar astazi la pranz am mancat! oricum la cat beau as putea sa-mi fac un abonement la tine?

madi_marin 1

03.02.2010, 20:39

bai...unde ai mancat, ma tu azi la pranz? ca te-am invitat si n-ai venit....cat despre abonament....stiu eu....mai negociem...

Sylvia 1

07.02.2010, 13:58

Madi azi execut si eu ciorba asta ca nu am mancat-o de un secol o sa o postez sa vezi ce reteta stiu eu. Tare pofta mi-ai facut cu ea

madi_marin 1

07.02.2010, 14:15

Sylvia....spor la treaba. de-abia astept sa vad cum faci tu ciorbita asta......poate ma lipesc si eu de un castronel....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana, cu piept de pui