Ciorba de potroace

de madi_marin in Ciorbe, 3 Feb 2010 | 3580 vizualizari

 

Inspirata de nunta de la ,,Ceva de mancare,,......am pregatit aceasta delicioasa ciorba....

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de inimi si pipote de pui
  • 4 aripiare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 rosie
  • 1 cescuta cu orez
  • 1,5 l zeama de varza
  • delikat
  • piper
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Carnita se spala si se pune in apa rece la foc mic sa fiarba. Legumele se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare. Cand carnita e gata se adauga legumele (mai putin rosia) si orezul. Se fierb la foc mic si cand s-a fiert orezul se pune zeama de varza data intr-un clocot in prealabil. Acum se adauga si rosia taiata cubulete, se potriveste gustul cu delikat si piper si se mai fierbe totul 10 minute. Se da oala de pe foc, se adauga patrunjelul proaspat spalat si tocat marunt.


Noi am servit cu ceapa verde.

 

TIPS-URI

1

Se pot face zdrente dintr-un ou batut amestecand in ciorba in timp ce il turnam cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

madi_marin 1

03.02.2010, 20:39

bai...unde ai mancat, ma tu azi la pranz? ca te-am invitat si n-ai venit....cat despre abonament....stiu eu....mai negociem...

Sylvia 1

07.02.2010, 13:58

Madi azi execut si eu ciorba asta ca nu am mancat-o de un secol o sa o postez sa vezi ce reteta stiu eu. Tare pofta mi-ai facut cu ea

madi_marin 1

07.02.2010, 14:15

Sylvia....spor la treaba. de-abia astept sa vad cum faci tu ciorbita asta......poate ma lipesc si eu de un castronel....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza