Ciorba cu coasta afumata si ou batut

de roxanabucataras in Ciorbe, 16 Oct 2011 | 12221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata de porc - 12 buc.
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov albitura (telina, pastarnac)
  • 2 cartofi
  • orez
  • 1 rosie
  • 1 lingura de bulion/pasta tomate
  • ulei
  • sare
  • bors
  • 2 oua
  • patrunjel  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coasta afumata si ou batut:

Pun apa rece la fiert, intr-o oala, cu putin ulei si sare. Intre timp spal costita afumata (eu am folosit costita afumata de la mine de acasa, din aia pusa la untura) si toc legumele. Cand apa a dat in clocot adaug costita si iau spuma bine cand apare. Las sa fiarba cateva clocote si adaug legumele. Aleg orezul, il spal in cateva ape si-l pun peste legume si costita. Cat fierbe orezul, toc cubulete mici o rosie si impreuna cu o lingura de bulion si foarte putin ulei le pun intr-un castron pe foc mic sa se caleasca putin, dupa care le adaug in ciorba. Pun bors dupa gust, las sa fiarba cateva minute timp in care bat bine 2 oua. Le pun in ciorba mestecand usor sa se imprastie. Las sa mai fiarba 5 minute si dupa ce opresc focul adaug patrunjelul. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata si ou batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby1980 1

02.11.2011, 15:10

a iesit super..... multumesc!!!

roxanabucataras 1

03.11.2011, 12:33

ooooooooo bravoooo, ma bucur tare mult

lumy_4me2 1

02.02.2012, 13:34

foarte buna....acum am terminat de mancat o farfurie....multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat de porc