Ciorba de legume cu kaizer si tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 16 Oct 2015 | 3547 vizualizari

 

Ciorba asta m-a uns pe suflet.A iesit o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de kaizer
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 varza mica
  • 2 morcivi
  • 1/2 telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 200 gr smantana
  • 1 lg de delikat
  • tarhon
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu kaizer si tarhon:

Legumele le spalam si le taiem cubulete.Kaizerul il taiem feliute subtiri.Intr-o oala punem 2-3 lg de ulei si rumenim putin kaizerul.Adaugam legumele peste kaiser si 2-3 l de apa.Lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit.


Cand legumele sunt fierte smantana o amestecam cu o lingura de delikat si zeama din ciorba si o turnam in oala.Potrivim de sare,adaugam tarhon tocat marunt si zeama in care a stat tarhonul.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Se serveste calda, dupa preferinta se poate adauga zeama de varza murata.

2

In loc de tarhon putem adauga patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu kaizer si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gicuta69 1

22.10.2015, 16:19

Ce bine arata ciorbica ta ,Roxana!

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:52

dantes 1

13.11.2015, 06:58

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Zeama de cocos in stil Basarabean