Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

de Sylvia in Ciorbe, 13 Ian 2015 | 50115 vizualizari

COMENTARII (26)

Ela68 1

13.01.2015, 11:36

arata fantastic si chiar mi-ai facut pofta

kukibella 1

13.01.2015, 11:51

mihaelar63 1

13.01.2015, 11:55

Minunat Simt si aroma de leustean
Se dau reluari la TV la toate prostioarele . Saptamana trecuta ma gandeam ca imi este dor de putin Radu Anton Roman

Sylvia 1

13.01.2015, 11:57

Maaare maestru si om , nu stiu cand se va mai naste asa Om cu drag de bucate, de traditii, de oameni si locuri din tara nostra, am un Enorm respect pentru Radu Anton Roman, este inegalabil

Mutulica 1

13.01.2015, 11:58

Uite ma ca pe site-ul asta mai sunt si oameni care gatesc , nu doar unul ca mine care bate campii.

Mutulica 1

13.01.2015, 11:59

Sub masca glumelor se ascundea un mare timid.

Mutulica 1

13.01.2015, 11:59

Ma refer la Radu Anton Roman.

Sylvia 1

13.01.2015, 12:25

mereu o placere sa te vad Costele

MotanLaOale 1

13.01.2015, 12:43

buna buna

Lia_ 1

13.01.2015, 14:25

daca e cu zeama de varza si dreasa, este cea mai potroaca dintre potroace bravo!

Bunica 1

13.01.2015, 15:21

O ciorbă pe care o manânc cu plăcere!

mirela0911 1

13.01.2015, 15:26

Ce ciorba buna ai facut!

Merisor 1

13.01.2015, 17:07

Vai, cat de bine arata! Ador genul acesta de ciorba!

simona72 1

13.01.2015, 17:13

Am citit si eu cartea lui...ma face sa zambesc de fiecare data Super cirbita!

Constelatialeu 1

13.01.2015, 18:08

Tare buna si asa mult mi-a placut omul asta cu vorba lui blanda si ce pofta de mancare-mi facea,valeuuuuuuuuuuuuu muica...

Rocsi 1

14.01.2015, 10:10

Sidy 1

15.01.2015, 07:44

Altceva mai bun decat aceasta "zama", nu ai ce sa iti doresti ! E grozava....

Panacris 1

15.01.2015, 08:26

Super bună! Mare povestitor și gurmand a fost Radu Anton Roman Ciobița asta merge oricând

Sylvia 1

15.01.2015, 10:40

ma bucur ca va place sa o testati eu maine mai cumpar o gaina si fac din nou pe poste de antreu , fel principal , desert

Retete cu Margareta Cismasiu 1

15.01.2015, 17:56

e grozava

Teo 1

15.01.2015, 21:09

dDe cate ori n-am facut-o!niciodata nu ramane nimic din ea...!

Mihaela11_jo 1

15.01.2015, 22:11

Sylvia 1

18.01.2015, 13:34

Teo exact asa si la mine, oricata fac se mananca

Bya Ralu 1

20.01.2015, 21:06

ce buna trebuie sa fie

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 00:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace