Ciorba de praz cu piept de pui in zeama de varza

de katty in Ciorbe, 27 Noi 2017 | 1747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 tije de praz
  • 200 gr piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 300 gr rosii pasate
  • zeama de varza
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu piept de pui in zeama de varza:

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. In uleiul incins punem pieptul de pui si amestecam usor pana se albeste pe toate partile. Adaugam morcovul ras pe razatoarea mare. Il lasam 2-3 minute sa se inmoaie si stingem cu apa. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam orezul, pasta de ardei, putina sare si piper.


Fierbem pana orezul este aproape gata, adaugam rosiile si prazul taiat felii de aproximativ 1 cm. Dam cateva clocote, adaugam zeama de varza fiarta in clocot separat si leusteanul. Mai dam cateva clocote si oprim focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu piept de pui in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Auras12 1

28.11.2017, 14:58

dantes 1

03.12.2017, 10:17

Buna!

Rahela Velicu 1

09.12.2017, 18:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarvavaturi cu carnita si "moare"