Ciorba de pui

de ela in Supe/Ciorbe, 20 Aug 2010 | 6107 vizualizari

 

nu este aspectuoasa in poze,dar sotul meu a tinut sa imi spuna ca ,,este foarte buna ciorba asta''....

 

INGREDIENTE

  • piept de pui mai mare
  • 1ardei capia rosu
  • 1ardei capia galben
  • sare
  • .piper
  • .vegeta
  • 1morcov mai mare
  • 6 cartofi
  • 1pastarnac
  • 1ceapa mare
  • 1legatura patrunjel
  • 500ml bors(sau bors magic de la knoor sau maggi 2-3linguri,dupa gust)  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se curata zarzavaturile,se spala si se taie bucati mici(fara cartofi) si se inabusa in putin ulei cu 4-5linguri de apa.Cand incep sa se inmoaie zarzavaturile,se adauga pieptul de pui taiat cubulete,se completeaza cu putina apa,se sareaza si se pipereaza si se lasa sa fiarba pana se albeste carnea,cu capacul pus.

Se completeaza cu 3litri de apa,se pun cartofii curatati si taiati cubulete,se pune putina vegeta si se lasa sa fiarba inca 20-25minute.

Spre sfarsit se acreste cu bors,se mai condimenteaza daca trebuie si se pune patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana

2

se poate drege cu doua galbenusuri batute cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mena29 1

22.08.2010, 00:17

Ela,si eu vreau o portie ca-mi place ciorbita ta

ela 1

22.08.2010, 00:26

Mihaela,sigur ca e si pt tine

mena29 1

22.08.2010, 00:43

Eram sigura ca nu uiti tu de mine Eluco

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zurek - ciorba poloneza