Ciorba de pui

de AndreeaMaria in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 3780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 litri de apa
  • 4 bucati de pui (2 aripi si spatele taiat in 2 bucati)
  • un morcov
  • 3 cartofi mici (sau 2 mai mari) 
  • radacina de patrunjel
  • o ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 350-400 ml suc de rosii
  • fidea de casa
  • o legatura de leustean sau patrunjel
  • o lingurita de knorr legume
  • o lingurita de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea de pui se pune la fiert in 3 litri de apa si se ia spuma.


Cartofii ii taiati cubulete,morcovul si radacina de patrunjel le dati pe razatoarea mare,ceapa o tocati iar ardeiul il taiati in bucatele mici.


Dupa ce ati scos spuma,se adauga toate legumele; dupa ce s-au fiert se pune sucul de rosii si fideaua.


La sfarsit se adauga sare,patrunjelul/leusteanul tocat marunt,knorr si sare de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

10.11.2010, 12:10

place!

Laly 1

10.11.2010, 22:03

Ce buna este ciorbita

elena1988 1

08.02.2011, 10:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu "lascute"