Ciorba de pui

de AndreeaMaria in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 12545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 litri de apa
  • 4 bucati de pui (2 aripi si spatele taiat in 2 bucati)
  • un morcov
  • 3 cartofi mici (sau 2 mai mari) 
  • radacina de patrunjel
  • o ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 350-400 ml suc de rosii
  • fidea de casa
  • o legatura de leustean sau patrunjel
  • o lingurita de knorr legume
  • o lingurita de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea de pui se pune la fiert in 3 litri de apa si se ia spuma.

Cartofii ii taiati cubulete,morcovul si radacina de patrunjel le dati pe razatoarea mare,ceapa o tocati iar ardeiul il taiati in bucatele mici.

Dupa ce ati scos spuma,se adauga toate legumele; dupa ce s-au fiert se pune sucul de rosii si fideaua.

La sfarsit se adauga sare,patrunjelul/leusteanul tocat marunt,knorr si sare de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole