Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 10 Apr 2019 | 165 vizualizari

 

In aceste zile am testat noul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, cel mai fain aparat testat de pana acum sau cel putin pentru mine asa a fost.  Are 4 moduri de preparare, 8 setari de gatire rapida, control digital si capacul este cu inchidere etans. Mancarea se pregateste foarte repede, ca nici nu ai timp sa te invarti prea mult prin casa, ca imediat auzi sonorul ca este gata. Am fost sceptica la inceput, nu ma asteptam sa fie chiar asa, dar m-a cucerit de la prima reteta. Am inceput cu o ciorba de pui, ca asta aveam in plan sa pregatesc, pentru ca la noi in casa se face ciorba in fiecare saptamana.  A iesit super buna, s-a facut foarte repede, ne-a placut mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare)
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • ½ radacina patrunjel
  • ½ radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 600 gr rosii de gradina
  • ½ legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amestec de legume natural
  • o cana cu bors de casa
  • o mana de taitei cu ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Cand sunt mai reci, le decojiti de pielita, indeparatati cotoarele si le dati in blender. Ceapa curata o tocati marunt, gogosarul curatat il taiati cubulete. Radacina de pastarnac si patrunjel, le curatati si le taiati marunt, iar morcovul decojit il dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.   Puneti ceapa, morcovul, radacinoasele, gogosarul, le amestecati. Adaugati bucatile de pui si rosiile pasate.

Turnati apa, pana sub linia de maxim.

Presarati sare, piper si amestecul de legume. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, aveti grija ca si supapa de abur sa fie inchisa. Setati functia Soup, un timp de 35 de minute, apoi apasati butonul Start/Stop si presiune High. Intai o sa scrie Heat pe ecran, adica aparatul se incalzeste in acest timp, apoi o sa va afiseze timpul setat.
Cu 15 minute inainte de terminarea timpului, deschideti supapa de abur cu o coada de lingura de lemn, lasati sa se elibereze aburul. Indepartati capacul, turnati borsul fiebinte, puneti taiteii si amestecati. Puneti iar capacul, il blocati, inchideti supapa si lasati sa fiarba pana se termina tot timpul. Cand este gata, apasati butonul Start/Stop. Deschideti iar supapa de abur sa se elibereze, indepartati capacul. Presarati patrunjelul verde tocat deasupra. Sa aveti pofta!    

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

16.04.2019, 18:49

Multumesc, Timea!

laura_n 1

17.04.2019, 14:32

Oricand pe placul nostru! Bravo, Rocsu!

Rocsi 1

17.04.2019, 19:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan pregatit la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune