Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

de _Alina_ in Ciorbe, 16 Iun 2013 | 10492 vizualizari

COMENTARII (21)

Geanina87 1

16.06.2013, 10:37

Place

simona72 1

16.06.2013, 10:40

O bunatate si prezentarea este frumoasa!!!

Valclaudia 1

16.06.2013, 10:41

imi place!

marianascarlat 1

16.06.2013, 10:43

Bya Ralu 1

16.06.2013, 10:54

buna ciorbita

laura_n 1

16.06.2013, 10:59

aaaaiii, ce racoritoare

MotanLaOale 1

16.06.2013, 11:01

Bunica 1

16.06.2013, 11:11

Vai ce bunatate ne-ai aduuuuus!

Dya Daniela Andrei 1

16.06.2013, 11:12

Ce buna este!!!!

Corinuta 1

16.06.2013, 11:33

suna tare bine si arata grozav!

Rocsi 1

16.06.2013, 11:34

O bunatate de bunatate

Angelina_Elena 1

16.06.2013, 11:35

imi place!

Anett 1

16.06.2013, 12:22

super!

iry-gabriela 1

16.06.2013, 14:45

ciorba ca ciorba ,dar vasul imi place enorm

portiadelumina 1

16.06.2013, 17:23

Ce frumos e vasul, ce bine arată şi ciorba. Bravo!

diaconta 1

17.06.2013, 14:53

foarte faina

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:33

Va multumesc!

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:34

Vasul l-am achizitionat acum cativa ani din Bulgaria

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 08:04

gustoasa ciorbica

Valclaudia 1

21.02.2014, 06:50

ce bine arata! 131.

babi5 1

10.06.2014, 12:09

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu multe legume