Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

de _Alina_ in Ciorbe, 16 Iun 2013 | 5983 vizualizari

 

Dragilor va propun o ciorba ca la bunica! Era imposibil sa nu fac cateva modificari retetei bunicii, chiar si asa a iesit tare gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g loboda (spalata si curatata)
  • 600 g carne de pui (preferabil de tara)
  • 4 l apa
  • 800 ml zer
  • 200 g iaurt natural
  • 1 galbenus
  • 1 ardei alb
  • 2 cepe mari
  • 1 ceapa verde
  • 6-8 rosii cherry
  • o manuta de taietei/paste
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt:

1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam.


2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea.


3. Punem in oala sarea, piperul, ardeiul taiat cuburi, rosiile si ceapa alba si lasam 5 minute la fiert. Adaugam zerul si mai lasam 10-15 minute, in ultimele 5-8 minute punem si loboda tocata.


4. Punem iaurtul amestecat cu galbenusul si mai lasam 1-2 minute pe foc.


5. Oprim focul, adaugam pastele si leustenul tocat.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi smantana in loc de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 08:04

gustoasa ciorbica

Valclaudia 1

21.02.2014, 06:50

ce bine arata! 131.

babi5 1

10.06.2014, 12:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu smantana