Ciorba de rata cu smantana si galuste

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Feb 2014 | 7420 vizualizari

COMENTARII (22)

Lia_ 1

11.02.2014, 15:14

e un fel de supa de rata?
imi place mult acra

mihaelar63 1

11.02.2014, 15:20

Da Lia doar acrita cu lamaie . Sincer in limbajul meu curent mostenit de la mamasi bunica exista doar supa si zama . Daca scriu asa nu prea primeste atentie . Asa ca m-am informat ca dac acresc cu lamaie ii pot spune ,, ciorba "

La Ancuta 1

11.02.2014, 15:24

Corinuta 1

11.02.2014, 15:26

ce bunatate!

portiadelumina 1

11.02.2014, 15:26

Eu aş acri-o cu zeamă de varză ori cu borş, deşi, merge şi cu lămâie.

simona72 1

11.02.2014, 15:30

Pffff, m-am umplut de pofte!!

mihaelar63 1

11.02.2014, 15:39

Padre, zeama de varza cere ceva mai serios un ciolan afumat )

mihaelar63 1

11.02.2014, 15:40

Simona eu te cunosc ca Bucatarasa ce nu sta pe ganduri . Vazut , placut si rapid preparat

babi5 1

11.02.2014, 15:41

Buna tare

Lavinia 1

11.02.2014, 15:46

buna tare

GeorgiaA 1

11.02.2014, 15:54

diaconta 1

11.02.2014, 16:01

Mmmmmmmmmmmmmm ;x

GeorgiaA 1

11.02.2014, 16:01

Parerea mea: cum e borsul de putina nu`i altul, contraziceti`ma daca gresesc Face soacra`mea un bors de putina de sta mata`n coada eu nu stiu sa`l fac pentru ca in tara mea nu se stie de asa ceva, in schimb in cea adoptiva e la ordinea zilei.De cand am dat de el nu`l schimb pentru nimic altceva...acolo unde nu e bors e zeama de varza sau de lamaie

mihaelar63 1

11.02.2014, 16:04

Ma bucur Georgia ca-ti place borsul Eu am incercat si preparat de mine si de altii, si la restaurant , tocmai sa ma edific . Dar cu parere de rau ... nu prea merge .

Lau 1

11.02.2014, 16:05

bunnn

GeorgiaA 1

11.02.2014, 16:07

Da, imi place Sunt de acord cu tine in privinta gusturilor si mai cred ca la aceasta reteta nu ar merge bors.De cand fac ciorbe romanesti sa zicem nu am folosit altceva decat acel bors de putina si e foarte gustos, dar gusturile nu se discuta

MotanLaOale 1

11.02.2014, 16:49

buna buna

Alina26 1

11.02.2014, 17:14

Rocsi 1

11.02.2014, 20:50

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:27

Ce pofta mi-ai facut.

Pushaa 1

12.02.2014, 13:21

Teo 1

17.02.2014, 22:06

S-a inecat rata in smantana!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina cu galuste