O minunatie! Ti-as face o sugestie...dar te rog sa nu te supi pe mine...inlocuieste pastarnacul cu radacina de patrunjel...eu am facut-o de multa vreme...frunzele de pastarnac sunt atat de toxice cum nu-ti imaginezi...daca pielea intra in contact cu seva lui e nenorocire se lasa cu niste bube ingrozitoare ...de la frunzele de patrunjel nu se va intampla niciodata asa ceva...asta m-a facut sa renunt si sa-l inlocuiesc definitiv...( nu consum niciodata asa ceva, chiar daca e comestibil) ...felicitari pentru ciorbita!
Multumesc pentru sugestie, RuxyRux. Chiar nu stiam! Voi tine cont de parerea ta, desi,recunosc, ca mi-e tare greu sa renunt la pastarnac. Imi place tare mult aroma lui.
Dar, inteleg din ce mi-ai scris ca doar frunzele de pastranac sunt otravitoare sau si radacina?
O reteta buna pe care o voi incerca! Am de adaugat ceva: inainte de a fi introdusa in oala cu celelalte legume,stevia trebuie fiarta in cateva clocote,separat ,iar apoi strecurata,iar apa in care a fiert aruncata. Altfel,stevia e toxica! Cu bine! C.M.