Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Incep sa-i plac pe norvegieni,deoarece am gasit sa cumpar coaste de porc,preferatele mele......
Se taie coastele, se spala si se pun la fiert in 7-8 l apa, se adauga putina sare. Din cand in cand se aduna spuma formata.
Cat timp fierb coastele pregatim legumele, taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica. Dupa ce carnea este aproape fiarta si am adunat toata spuma adaugam legumele si potrivim de sare. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam orezul, cand este fiert si orezul adaugam borsul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 minute. Tragem ciorba de pe foc si adaugam leustean tocat.
Se poate servi si cu smantana, eu o prefer asa cum este, nu ma impac cu smantana decat la ciorba de burta.
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult