Ciorba din coaste de porc proaspete acra cu bors

de Constelatialeu in Ciorbe, 19 Aug 2013 | 22611 vizualizari

 

Incep sa-i plac pe norvegieni,deoarece am gasit sa cumpar coaste de porc,preferatele mele......

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc proaspete
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi potriviti
  • 1/2 telina
  • 2 linguri orez basmati
  • 100 g bors magig
  • sare
  • leustean
  • cca 7-8 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din coaste de porc proaspete acra cu bors:

Se taie coastele, se spala si se pun la fiert in 7-8 l apa, se adauga putina sare. Din cand in cand se aduna spuma formata.


Cat timp fierb coastele pregatim legumele, taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica. Dupa ce carnea este aproape fiarta si am adunat toata spuma adaugam legumele si potrivim de sare. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam orezul, cand este fiert si orezul adaugam borsul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 minute. Tragem ciorba de pe foc si adaugam leustean tocat.


Se poate servi si cu smantana, eu o prefer asa cum este, nu ma impac cu smantana decat la ciorba de burta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din coaste de porc proaspete acra cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:38

madi_marin 1

21.08.2013, 19:10

as manca o portie....maaaare....

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 14:45

arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu mazare , galuste si smantana