Ciorba falsa de burta

de madi_marin in Ciorbe, 23 Ian 2010 | 15412 vizualizari

COMENTARII (9)

ana 1

24.01.2010, 13:20

Am mai citit undeva reteta asta si zau ca ma tenteaza?Este la gust ca cea de burta?De aratat arata

madi_marin 1

24.01.2010, 13:36

si eu stiu reteta de mai demult, dar n-am facut-o pana acum. juri ca e de burta. ciupercile n-au un gust pronuntat. Si cred ca daca fierbi si un os de vita e si mai buna.....

Oana 1

24.01.2010, 22:55

Si eu facut mai demult, e tare buuuna Ana, ciupercile sunt foarte gustoase, se simte putin gustul de ciuperca, iar zeama clar aduce cu ciorba de burta Mai ales daca o mananci cu mujdei

Adinacarla 1

25.01.2010, 01:57

cred ca am sa incerc si eu...al meu sot nu vrea sa manance ciorba de burta...poate asta o va accepta.

Michelle 1

25.01.2010, 11:38

Dana Cristea - pusikmea 1

28.02.2010, 11:16

si eu o sa incerc, nici al meu sot nu manaca ciorba de burta, cine stie, poate cu ciorbita asta ii dam gata

madi_marin 1

28.02.2010, 14:11

merita sa incerci....

nadina73 1

06.03.2010, 01:17

nu stiam ,e suoer idea chair am sa o incerc

vali3469 1

10.03.2013, 21:15

Pentru "pusikmea"...: Cel mai bun inlocuitor al ciorbei de burta este de departe , zama radauteana sau Ciorba Radauteana , aceiasi reteta ca la burta doar ca folosesti carnea de pui ( toata sau doar pieptul) rasfiarta si rupta suvite. E super buna si cea de pleurotus , dar e de preferat in post , iese si mai super daca folosim putina supa concentrata de vita (in lipsa merg si cuburile) combinata cu putina de porc , iar ca un plus de condiment putin concentrat barbeque porc de la Knor si in loc de otet simplu , facem o reductie mica de otet din malt sau vin alb ( e f. bun si cel de orez) cu zeama de lamaie....Sa aveti pofta....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume (2)