Ciorba greceasca de miel

de katty in Ciorbe, 1 Iul 2021 | 842 vizualizari

 

Si daca tot nu plec nicaieri, macar cu gandul  sa  fiu in concediu...
Asa ca am inceput concediu cu o ciorba greceasca de miel delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de miel cu os(gat, sira spinarii)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba greceasca de miel:

Spalam carnea si o punem la fiert cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca cu 2 degete. Spumam bine, apoi punem legumele intregi curatate si spalate.Punem orezul si mai fierbem 10 minute. Fierbem pana carnea este moale.

Scoatem legumele si potrivim de sare si piper. Daca este nevoie completam cu apa fierbinte.

Intr-un caastron batem oul intreg cu zeama de lamaie dupa gust. Turnam ciorba fierbinte amestecand continuu pana lichidul din castron este fierbinte. Turnam peste ciorba si lasam la foc pana la primul clocot.

Oprim focul si adaugam patrunjelul verde tocat fin. Servim ciorba fierbinte.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba greceasca de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cap de miel - ciorba nr. 100-