Ciorba de fasole verde cu perisoare

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 1275 vizualizari

 

Acum o saptamana am preparat prea mult material pentru perisoare .L-am pus la congelator . Acum l-am dezghetat la temperatura camerei si l-am improspatat cu verdeata tocata . Ciorba clasica de perisoare era prea repede sa se repete asa ca am pus mingiutele de carne in ciorba de fasole verde .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta congelata
  • 300 gr amestec perisoare [carne tocata , ou, sare , piper , verdeata , pesmet ]
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 tija telina
  • 1 lingura faina alba
  • 1 pahar rosii tocate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu perisoare:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Ceapa , morcovul si telina se toaca marunt si se calesc usor in ulei 
  3. Se aduga lingura de faina si se amesteca usor . Imediat se pun rosiile tocate si 2 l apa . Cand da in clocot se pune fasolea verde si ardeiul rosu tocat .
  4. Carnea pentru perisoare se amesteca cu verdeata tocata .
  5. Formati mici bile cu mainile unse cu ulei si le puneti in ciorba sa fiarba la foc mic 5-10 minute .
  6. Serviti ciorba cu verdeata tocata .
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole verde cu perisoare-0
Ciorba de fasole verde cu perisoare-1
Ciorba de fasole verde cu perisoare-2
Ciorba de fasole verde cu perisoare-3
Ciorba de fasole verde cu perisoare-4
Ciorba de fasole verde cu perisoare-5
Ciorba de fasole verde cu perisoare-6
Ciorba de fasole verde cu perisoare-7
Ciorba de fasole verde cu perisoare-8
Ciorba de fasole verde cu perisoare-9
Ciorba de fasole verde cu perisoare-10
Ciorba de fasole verde cu perisoare-11
Ciorba de fasole verde cu perisoare-12
Ciorba de fasole verde cu perisoare-13
Ciorba de fasole verde cu perisoare-14

COMENTARII (16)

mihaelar63

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:51

) Da Delia , mai ghicesc cate ceva

Rocsi

Rocsi 1

22.04.2015, 20:35

Mmm, hai si pune-mi o portie calda!

Panacris

Panacris 1

23.04.2015, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!