Ciorba de fasole verde cu perisoare

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 2669 vizualizari

 

Acum o saptamana am preparat prea mult material pentru perisoare .L-am pus la congelator . Acum l-am dezghetat la temperatura camerei si l-am improspatat cu verdeata tocata . Ciorba clasica de perisoare era prea repede sa se repete asa ca am pus mingiutele de carne in ciorba de fasole verde .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta congelata
  • 300 gr amestec perisoare [carne tocata , ou, sare , piper , verdeata , pesmet ]
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 tija telina
  • 1 lingura faina alba
  • 1 pahar rosii tocate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu perisoare:


  1. Legumele se curata si se spala .

  2. Ceapa , morcovul si telina se toaca marunt si se calesc usor in ulei

  3. Se aduga lingura de faina si se amesteca usor . Imediat se pun rosiile tocate si 2 l apa . Cand da in clocot se pune fasolea verde si ardeiul rosu tocat .

  4. Carnea pentru perisoare se amesteca cu verdeata tocata .

  5. Formati mici bile cu mainile unse cu ulei si le puneti in ciorba sa fiarba la foc mic 5-10 minute .

  6. Serviti ciorba cu verdeata tocata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:51

) Da Delia , mai ghicesc cate ceva

Rocsi 1

22.04.2015, 20:35

Mmm, hai si pune-mi o portie calda!

Panacris 1

23.04.2015, 16:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare