Ciorba de dovlecel cu carnati afumati

de Rahela Velicu in Ciorbe, 27 Mar 2017 | 1264 vizualizari

 

O ciorba care a devenit rapid preferata mea! Reteta am gasit-o la Madi si de abia acum i-a venit randul :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mai mare sau 2 mici
  • 3 carnati afumati grosi
  • 100 g smantana cu 25% grasime
  • 50 ml ulei
  • marar
  • 2 cuburi Maggi de vita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel cu carnati afumati:

Mai intai, taiem ceapa marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Le punem impreuna la calit, in ulei incins si le lasam 7-8 minute, pana cand incep sa se aureasca.


Adaugam 2 cani de apa ( sau cat considerati voi necesar) si dovlecelul dat pe razatoarea mare si lasam 15 minute la foc iute.


Carnatii ii taiem rondele si ii prajim.


Ii adaugam in ciorba scursi bine de ulei, mai adaugam 1 – 2 cani de apa si lasam sa mai fiarba inca 15 minute. La final, adaugam cuburile de Maggi cu gust de vita.


Luam ciorba de pe foc si o lasam 5 minute deoparte. Smantana o punem intr-un bol si o amestecam bine cu un polonic din ciorba fierbinte.


Adaugam apoi amestecul de smantana in toata ciorba, amestecam si adaugam si mararul.


 

TIPS-URI

1

Merge cu orice tip de afumatura, va fi la fel de gustoasa.

2

Atentie la smantana, sa nu se branzeasca, lasati ciorba la racorit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

28.03.2017, 17:39

mihaelar63 1

30.03.2017, 00:29

Suna bine !!! Arata bine !!!! Mi-o doresc si eu Vreazu si dovlercelul , si ciorba ,si carnatiii dar fara cuburi

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 19:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''