Ciorba a la grec de pui

de diaconta in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 10110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • telina
  • ceapa
  • 2 oua
  • smantana
  • orez
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec de pui:

Pieptul de pui (1 bucata )de taie cubulete si se condimenteaza.

Zarzavatul si ceapa se curata si se taie cubulete.

Se pune putin ulei intr-o oala,se pune zarzavatul si se soteaza putin,apoi adaugam si pieptul de pui.Se pune apa,se condimenteaza si se lasa sa fiarba.Orezul (cam o lingura)se spala si se fierbe separat.

Cand zarzavatul si carnea sunt fierte se adauga orezul si dresingul cu smantana.

Galbenusurile se freaca  cu 100 ml smantana.Se ia cate putin din ciorba si se pune peste galbenusuri,amestecand incet pana cand acestea ajung la o temperatura apropiata de cea a ciorbei.

Se pune dresingul peste ciorba,se mai fierbe putin si la urma se adauga verdeata(marar,patrunjel)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza