Ciorba de zarzavat

de ianculubita in Ciorbe, 24 Iun 2011 | 20110 vizualizari

 

Pe caldura asta,este numai buna aceasta ciorbita;de fapt este impropriu spus ciorba de zarzavat,ar trebui Bors de legume,pentru ca toate ingredientele sunt legume si e acrita cu bors;aveti alta parere?

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1mana de pastai
  • 1cutie de rosii sau 500g rosii
  • 1telina mica
  • 2leg.de leustean
  • 4-5oua
  • 4linguri de ulei
  • 1l de bors
  • sare
  • 500g cartofi
  • 2linguri cu orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Toate legumele curatate spalate,taiate marunt,radacinoasele date pe razatoare,se pun la calit,mai putin pastaile si rosiile,in oala cu ulei incins;dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile date la blender si un varf de lingurita de zahar;dupa cateva minute,cartofii cubulete si 3-4 cani cu apa;se lasa la fiert cu capac30min.se adauga si pastaile taiate daca sunt prea lungi si borsul care a fiert in alt vas;cand clocoteste,se potriveste la gust apoi se pune orezul si se da drumul usor la cate un ou;cand ouale se ridica la suprafata,se adauga leusteanul taiat marunt apoi se opreste focul

TIPS-URI

1

se serveste rece cu ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os cu bors