Pe caldura asta,este numai buna aceasta ciorbita;de fapt este impropriu spus ciorba de zarzavat,ar trebui Bors de legume,pentru ca toate ingredientele sunt legume si e acrita cu bors;aveti alta parere?
Toate legumele curatate spalate,taiate marunt,radacinoasele date pe razatoare,se pun la calit,mai putin pastaile si rosiile,in oala cu ulei incins;dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile date la blender si un varf de lingurita de zahar;dupa cateva minute,cartofii cubulete si 3-4 cani cu apa;se lasa la fiert cu capac30min.se adauga si pastaile taiate daca sunt prea lungi si borsul care a fiert in alt vas;cand clocoteste,se potriveste la gust apoi se pune orezul si se da drumul usor la cate un ou;cand ouale se ridica la suprafata,se adauga leusteanul taiat marunt apoi se opreste focul
1
se serveste rece cu ceapa
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro