Ciorba de zarzavat

de ianculubita in Ciorbe, 24 Iun 2011 | 20111 vizualizari

COMENTARII (22)

marcela1979 1

24.06.2011, 20:30

am venit sa pap o portie.Revin cu like

Rocsi 1

24.06.2011, 20:36

ce de legume

deyutzky 1

24.06.2011, 21:25

plina de vitamine

RuxyRux 1

24.06.2011, 23:14

O ciorbita grozava

MIUTA 1

24.06.2011, 23:46

gaby_duceag 1

25.06.2011, 07:59

Asta fac eu azi

gaby_duceag 1

25.06.2011, 08:01

Acum am citit reteta. Foarte interesanta cu ou. Nu e bun sa-l pun batut, sa fac acele "zdrente" de la ciorbe?

ianculubita 1

25.06.2011, 08:41

Gaby se poate si asa,dar cu oul intreg pare mai interesant

gaby_duceag 1

25.06.2011, 09:06

da, dar nu stiu mofturicii mei ce ar zice, asa..camuflat)))), nici n-ar sti ca e

geea 1

25.06.2011, 14:40

delicioasa,FELICITARI!!!

geea 1

25.06.2011, 14:41

Felicitari!o ciorbita pe gustul meu

geea 1

25.06.2011, 14:42

foarte buna !felicitari!

geea 1

25.06.2011, 14:42

ce sa modific?este excelenta!

geea 1

25.06.2011, 14:43

nici-o zi fara ciorba de zarzavat reteta iancu lubita

geea 1

25.06.2011, 14:45

cu ardei iuta bulgaresc, buna tare!

geea 1

25.06.2011, 14:45

ionela2682 1

25.06.2011, 15:03

daca are ou intreg..vreau si eu o portie...
asa procedez si eu..dar o numesc Ciorbita cu oua! cat mai multe oua cu atat mai bine...!!!

adry88 1

28.06.2011, 16:10

geea 1

28.06.2011, 18:59

foarte buna

Bucataras Medi 1

29.06.2011, 14:04

buna, buna......................

Lau 1

02.07.2011, 22:43

buna

babi5 1

07.10.2014, 20:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare