Ciorba de loboda cu taitei de casa

de Constelatialeu in Ciorbe, 6 Noi 2014 | 1934 vizualizari

 

Dupa ce am hoinarit cateva ore bune,mi-a venit asa o pofta de ciorba,nu conta ce fel de ciorba...doar ca mi-am amintit ca am o pungulita cu loboda in congelator si o mana de taitei de casa....mi-am si imaginat ce buna o sa fie,rece si cu ceapa de apa...asa ca m-am apucat sa-mi fac damblaua...

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g loboda alba si rosie
  • cca 100 g taitei d ecasa
  • 2 morcovi mici
  • 1 telina mica
  • 2 cepe mici
  • 1/2 de gogosar
  • sare
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu taitei de casa:

Am curatat legumele,le-am ras ,morcovul si telina,ceapa si gogosarul le-am taiat marunt.


Am pus pe foc o oala,am pus putin ulei si am lasat sa se incinga,apoi am adaugat legumele si le-am calit cca 10 min,apoi am adaugat loboda taiata mai marunt.Am lasat sa se caleasca 3-4 min,am adaugat taiteii maruntiti,un praf de sare,apoi am adaugat apa,cca 2 l .


Am lasat sa fiarba bine,apoi am acrit cu bors.....Acum astept sa se raceasca.....mergea si niste leustean,dar n-am avut....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

06.11.2014, 22:57

anca_rm 1

07.11.2014, 09:38

Reteta-Video 1

07.11.2014, 17:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana