Ciorba de loboda

de Rahela Velicu in Ciorbe, 13 Iun 2021 | 2187 vizualizari

 

Ciorba de loboda cu oua intregi, dar si cu putina carne. Nu se putea altfel :) 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina mica
  • 2-3 cartofi
  • 15-20 frunze de loboda verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • 1 iaurt cremos mic /140 gr ( Cremosso am folosit)
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Tocam ceapa cubulete, la fel si cartofii si pieptul de pui. Adaugam 1 litru de apa si punem la fiert pentru 25 de minute.

Adaugam pasta de tomate si loboda tocata marunt. Adaugam inca o cana de apa si lasam sa fiarba inca 10-15 minute.

Adaugam ouale ( spargem oul si ii dam drumul in ciorba fara coaja). Acestea se vor pastra intregi in ciorba.

Lasam inca 20 de minute la fiert, adaugam sare dupa gust si marar verde tocat marunt. Lasam ciorba la racorit 10 minute. Punem iaurtul intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de ciorba. Amestecam bine si turnam amestecul cu iaurtul in oala cu ciorba. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, cu omleta