Ciorba de loboda

de -Licurici- in Ciorbe, 5 Apr 2017 | 5541 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura de ulei
  • sare de mare aromatizata cu verdeturi
  • piper
  • 1 lingura legume deshidratate
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda se spala in apa rece, se curata de cozi, apoi se taie marunt.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.

Se calesc in oala, intr-o lingura de ulei si una de apa, apoi se pun 2 litri de apa, sare, piper, legumele deshidratate si se lasa sa fiarba 15-20 minute, pana sunt gata.

Cand s-au fiert legumele, se adauga loboda si zeama de lamaie si se mai lasa 5 min pe foc.

Se serveste cu leustean proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu "taieturi"