Ciorba manastireasca de legume

de MotanLaOale in Ciorbe, 6 Oct 2015 | 25392 vizualizari

COMENTARII (35)

CameliaR 1

06.11.2015, 23:42

Mmmm, arata foarte apetisanta ciorbita.

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:19

Gicuta 1

18.11.2015, 16:17

Buna ciorbica!

MotanLaOale 1

18.11.2015, 16:41

GabrielaMO 1

10.07.2016, 20:32

Buna ziua!

Am si eu o mica intrebare: Avand in vedere cantitatea mare de legume, ce cantitate ar trebui sa aiba oala in care sa prepar aceasta reteta? :S Eu am o oala de 10 kg, dar imi este teama sa nu imi iasa tocanita. Ultima data cand am facut o supa si am pus mai multe legume, pana au fiert toate, mi s-a facut tocana....nu prea vreau sa repet experienta, ca sa nu imi dezamagesc iubitul, caruia ii iese ciorba, spre deosebire de mine....

MotanLaOale 1

10.07.2016, 22:17

Eo am folosit o oala de 6 litri. Si legumele se pun pe rand in functie de timpul de fierbere. Si intradevar este o ciorba un pic mai deasa.

Aurelia 07_07 1

11.12.2019, 12:19

MotanLaOale 1

11.12.2019, 14:21

dantes 1

19.12.2020, 10:06

Buna!

MotanLaOale 1

19.12.2020, 13:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu linte