Ciorba radauteana

de Sylvia in Ciorbe, 9 Feb 2010 | 13795 vizualizari

COMENTARII (15)

madi_marin 1

09.02.2010, 18:23

mi-a facut de mai demult cu ochiul reteta asta, dar n-am incercat-o pana acum. cred ca mi-ai dat o idee pentru masa de duminica asta, atunci cand vor veni parintii mei la pranz.....

Sylvia 1

09.02.2010, 18:54

Sigur le va placea

Oana 1

09.02.2010, 19:05

Extraordinar de buna, pe placul meu

rivka 1

09.02.2010, 20:23

foarte buna sylvia, ce farfurii frumoase ti-ai adus banuiesc ca din romania.

danygospodina 1

09.02.2010, 20:32

Si mie imi place muuult de tot, luni la rand numai asta serveam prin tara.

Sylvia 1

09.02.2010, 21:48

Rivka daaaa din Romania mi le-am cumparat de la Alesd si sunt f incantata de ele la mancarurile trad romanesti le folosesc.

Sylvia 1

09.02.2010, 21:49

Oana o portie si pt tine
Dany ciorba asta ciorba de burta o mananc si eu in Romania

Teo 1

09.02.2010, 22:19

strachina contribuie si ea ''gustul'' ciorbei;

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:50

prietena mea cea mai buna e moldoveanca chiar duminica mi-a recomandat aceasta ciorba multumesc Sylvia pentru reteta . in mod sigur ca si strachina contribuie la gust , eu sunt de-a dreptul fericita sa mananc din strachina .

Sylvia 1

10.02.2010, 12:33

Teo nu este ciorba romaneasca in casa mea sa nu se manance din strachina si cu paine de casa , chiar iti sa o senzatie aparte

Sylvia 1

10.02.2010, 12:35

Mihaela cea mai buna ciorba radauteana am mancat-o in Moldova, poate au si meleagurile acelea o contributie la gustul ciorbei dar iese minunatat si acasa, mai ales servita traditional; Poti sa pui la masa cand o servesti separat ceva otet, smantana si usturoi sa o mai "dreaga" doritorii de gusturi mai puternice, eu asa fac

Bunica 1

10.02.2010, 15:07

Dorul de tara face minuni ! Dar ciorba este foaaarte buna ! cu o singura exceptie : sa nu fii la regim , dar si la regim "cum e Oana",o mananci cu ochii

Sylvia 1

12.02.2010, 11:23

Bunica la regim supe de legume

marcela1979 1

17.04.2010, 16:20

si mie imi place ciorbita asta .O fac mai mult pt colega mea care nu mananca ciorba de burta

alinutzika 1

18.08.2011, 23:14

tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os de porc cu legume