Ciorba radauteana a la gaby_d

de Cris2711 in Supe/Ciorbe, 31 Mai 2013 | 15425 vizualizari

COMENTARII (70)

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2013, 19:01

Buna!!!

alilianaa 1

31.05.2013, 19:02

imi place!

Alinutza80 1

31.05.2013, 19:03

Cris2711 1

31.05.2013, 19:04

Dya mersi,Liliana,Alinutza

Cris2711 1

31.05.2013, 19:04

Melinda

Aurelia 07_07 1

31.05.2013, 19:05

Cris2711 1

31.05.2013, 19:07

Ica dau acum cat este calda

sasha 1

31.05.2013, 19:08

buna-i ciorbica

RuxyRux 1

31.05.2013, 19:09

Minunata!

babi5 1

31.05.2013, 19:10

Merisor 1

31.05.2013, 19:10

Buna ciorbita faceti voi, ia sa fac si eu ca sunteti prea departe sa vin la masa

Cris2711 1

31.05.2013, 19:10

fetele la masa,am pentru voi

Ina 1

31.05.2013, 19:11

kukibella 1

31.05.2013, 19:12

simona72 1

31.05.2013, 19:14

Delicioasa ciorbitza!!!!

Cris2711 1

31.05.2013, 19:15

Ina a iesit tare buna dar m-a terminat),Kuki

Cris2711 1

31.05.2013, 19:15

Simo

Valclaudia 1

31.05.2013, 19:16

Crisulino, daca-mi dai adresa...

Bunica 1

31.05.2013, 19:16

Pare sa fie tare buna!

Cris2711 1

31.05.2013, 19:16

Claudia ti-o dau,pe privat

Cris2711 1

31.05.2013, 19:18

Buni ii

MotanLaOale 1

31.05.2013, 19:22

buna buna

CookieMonster 1

31.05.2013, 19:22

bun bun

Cris2711 1

31.05.2013, 19:30

Motanel,Cookie

Bya Ralu 1

31.05.2013, 19:40

ce fain arata!favo"

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana