Ciorba radauteana a la gaby_d

de Cris2711 in Supe/Ciorbe, 31 Mai 2013 | 12308 vizualizari

 

De foarte mult timp am vrut sa prepar ciorbitza Gabytzei-gaby_d,astazi am reusit,a iesit foarte buna,mersi:-*

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de pui(in functie de marime)
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • foi de dafin(eu am pus 2)
  • crenguta de cimbru
  • piper boabe mozaic
  • 300 gr. smantana mai grasa
  • 3 galbenusuri de ou proaspete
  • 2 linguri de faina
  • 1 morcov care se caleste extra in putin ulei de masline
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana a la gaby_d:

Eu am ales sa fierb ciorba intr-o oala de 8 litri.


Nu am facut-o plina,dar imi place sa fie loc de fiert.


Se pun la fiert in circa 5 litri de apa pieptul de pui si radacinoasele.


Cand s-a fiert bine ,se strecoara,iar in zeama rezultata se adauga pieptul de pui taiat cubulete si morcovul si patrunjelul care le-am taiat in bucatele.


Se pune din nou la foc.


Intre timp,intr-un castronel se amesteca 3 galbenusuri de ou ,smanatana si faina.


Cu un polonic se ia putin ,cate putin din ciorba si se amesteca cu aceasta compozitie,avand grija sa nu se faca cocoloase.


Apoi se adauga in ciorba.


Se lasa inca ca.10 minute la fiert.


Se adauga si usturoiul pisat,putin suc de lamaie,sare,piper si patrunjel verde tocat marunt.A nu se uita cimbrul si foile de dafin.


Intr-o tigaie am calit morcovul,in ulei de masline.


Apoi se adauga in ciorba.


Este tipsul lui Gaby.-ii da o culoare mai intensa.

 

TIPS-URI

1

cand este gata se scot frunzele de dafin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la gaby_d" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (70)

mena29 1

05.04.2015, 06:06

Tot varianta ei o fac si eu si ne place mult!

alinalidia 1

19.04.2015, 11:50

ciorbita asta face cu ochiul,trebuie s-o fac si eu!!!

Cris2711 1

19.04.2015, 15:45

Menucule fain de tot
Alinalidia o recomand cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana (varianta mea rapida)