Supa crema de sfecla rosie

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 20 Aug 2010 | 3158 vizualizari

 

Vazusem mai demult pe Euforia aceasta supa ( in emisiunea Sa gatim frantuzeste) iar acum avand sfecla mi-am amintit de ea si am zis sa o incerc.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • 1 cub de unt,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

-legumele se vor taia cubulete potrivite si se pun la fiert in apa cat sa le acopere, cu putina sare-


-se pun in blender dupa care se adauga 1 cub de unt,sare s piper ,se completeaza cu apa in care au fiert legumele,pana capata o consistenta cremoasa


-se serveste cu iaurt si partunjel dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ina 1

31.08.2010, 16:27

ce frumusete!!, abia acum am ajuns aici

Gouda 1

04.12.2010, 13:13

Criss 1

23.10.2011, 19:07

Super! Si ce frumos ai decorat-o!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din rasol de porc