Ciorba taraneasca de perisoare

de RuxyRux in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 21912 vizualizari

COMENTARII (47)

adriana_bobu 1

11.12.2010, 23:11

e si preferata mea

gaby_duceag 1

11.12.2010, 23:26

place mult si mie.

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:33

Ma bucur ca va place fetelor cat de mare trebuie sa fie poza de la avatar? Ca nu stiu de ce la mine sa vad doar ochii?...

Ina 1

11.12.2010, 23:35

Buna rau!
Lasa avatarul asa, ca-mi place, e mai interesant

Ina 1

11.12.2010, 23:37

eu pentru avatar deschid poza in microsoft office picture, apoi dau resize web - large : 640:480px

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:37

pay parca nu sunt eu Ina...esti o scumpa ti-am mai zis...nu cred ca-l las...nu stiu ce dimensiune ar trebui sa aiba poza...ca parca nu vad scris nicaieri

Ina 1

11.12.2010, 23:38

iar la pozele retetelor dau resize document small: 800:600px

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:38

Hay ca incerc dar ...sper sa si reusesc multumesc

Ina 1

11.12.2010, 23:39

oricum, esti frumoasa si daca se vad doar ochii

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:40

N-am microsoft

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:41

Esti o dulce Ina

Ina 1

11.12.2010, 23:43

si nu ai nicaieri functia resize? Ca eu in microsoft office le micsorez si in Picasa le scriu ....

kamy 1

11.12.2010, 23:44

buna ciorbita as papa si la ora asta o portie 5f

Ina 1

11.12.2010, 23:45

eu ma retrag. Va pup! Noapte buna!

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:46

De regula eu micsorez in photobucket...si 320 cu 240 era o dimensiune buna si pentru pozele retetelor, asa am micosrat si poza...apoi si mai mica am facut-o...si tot nu e buna...

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:46

Kamy, multumesc...Ina o noapte frumoasa!

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 23:54

Imi place mult de tot ciorba de perisoare

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:55

Atunci e sigur si pentru tine

LUK 1

11.12.2010, 23:56

si noua ne place mai ales acrita cu zeama de varza murata...

RuxyRux 1

11.12.2010, 23:57

Mmmm....eu sunt topita dupa ciorbitele cu zeama de varza...le vine timpul curand

ela 1

12.12.2010, 00:43

mihaelar63 1

12.12.2010, 02:03

am retinut ideea , e interesanta , dupa ce trece postul am sa o fac si eu
Ruxy sa stii ca eu nu vad decat avatarul cu ingeras ,

aziz 1

12.12.2010, 08:30

rux si mie o portie ca e un vint afaraaaa si un prafffffffffffffffff

divainbucatarie 1

12.12.2010, 10:04

eu nu am timp sa fac nimic azi, asa ca voi lua de la tine o portie de ciorbita!

RuxyRux 1

12.12.2010, 10:15

Fetele mele dragi va pup pe toate cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare