Ciorba taraneasca de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 12 Apr 2010 | 16723 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 10:10

imi place tare mult.........................

Miha 1

12.04.2010, 10:59

E buuuuna!

Rocsi 1

12.04.2010, 11:08

cred ca e delicioasa

mihaelar63 1

12.04.2010, 11:11

eu fac de obice sa ajunga doua zile la 3-4 persoane , de data asta s-a terminat rapid la o singura masa

nadina73 1

12.04.2010, 14:51

ce bine arata in acel vas grozav,felicitari

mihaelar63 1

12.04.2010, 15:01

Nadina imi face o adevarata placere sa manc din strachina de lut smaltuita , le-am cumparat chiar din Marginea -Moldova care e renumita pentru ceramica populara . Sunt si multifunctionale , servesc supa-ciorba ,salata , si le folosesc si ca boluri pentru diverse .

ionix 1

12.04.2010, 15:02

chiar ca te-mbie cand vezi in castron de lut

Sylvia 1

12.04.2010, 15:35

Excelent arata imi place f tare . Felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:01

elena1988 1

08.02.2011, 13:45

iry-gabriela 1

23.05.2012, 00:12

daca este taraneasca vin si eu la o portie

mihaelar63 1

23.05.2012, 01:02

Cu placere Iri o re-preparam
Vine vremea cu legume de ale noastre romanesti din gospodarii taranesti . Dupa mine cele mai delicioase preparate cu aceste legume

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc