Bine, MIrela, fără mărar, dacă așa vrei tu. De aceea în descrierea rețetei am scris că mărarul poate fi înlocuit cu pătrunjel... Mie îmi place atât de mult mărarul, încât aproape nu-mi vine să cred că unii nu-l prea agreează...
Ce poate fi mai bun în acest anotimp decât supele calde și plăcintele rumenite?!? Servesc și eu cu drag (fără mărar...deși îmi place mult, nu pun in ciorbe, supe...îl prefer mai mult în mâncăruri scăzute...)!
Mulțumesc frumos, Miki pentru aprecieri! Mie îmi place mărarul în multe mâncăruri...În supe nu pun decât pătrunjel, dar în rest, la ciorbe și borșuri, pun mult mărar.
Mulțumesc, Oana! E o ciorbiță pe care o fac mai rar, dar în același timp este o ocazie să profităm de calitățile și beneficiile rădăcinoaselor, puse în cantitate mai mare în această ciorbă și să renunțăm câteva zile la cartofi (pe care-i folosim în multe ciorbe și mâncăruri, în general)...