Ciorbita de praz

de jolygina in Supe/Ciorbe, 15 Aug 2010 | 1647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g praz
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • o felie de telina
  • 4 morcovi
  • 250g samantana
  • o cana de lapte
  • 2 galbenusuri de ou
  • marar ,patrunjel,leustean
  • 2 lingurite de bors magic

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de praz:

se spala legumele si se taie rondele prazul,morcovi iar ardeiul si telina se taie fasii subtiri


le calim intr-o lingura de ulei pana se inmoaie dupa care punem apa peste legume si lasam sa fiarba bine la foc mic ,


cand legumele au inceput sa se inmoaie adugam sare ,piper si borsul


amestecam separat galbenusurile cu samantana si laptele si turnam peste ciorbita si mai lasam sa dea in clocot 2 -3 min


luam oala de pe foc si adugam mararul,leusteanul si patrunjelul tocat marunt


pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Corinuta 1

16.08.2010, 00:36

Julie 1

16.08.2010, 08:55

onuta 1

16.08.2010, 10:11

bun.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu sfecla rosie