Cipsuri din piept de pui

de diana_k in Pui, 4 Feb 2010 | 4628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui,
  • 4 linguri faina,
  • 4 linguri pesmet,
  • 3 oua,
  • 1 lingura de apa minerala,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce
  • ulei pt prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri din piept de pui:

Pieptul de pui il taiem felii de circa 1cm.


Intr-o caserola sau punga se pune carnea, presaram faina, sare, piper si boia dulce.


Punem capacul si se scuturam bine pt a se condimenta bine carnea, dam la rece 1/2 ora.


Ouale se bat bine, adaugam apa minerala si mustarul.


Trecem carnea prin ou, apoi prin pesmet si o punem la prajit in ulei incins.


Se scoate si se lasa sa se scurga de grasime pe un prosop de hartie.


Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 21:19

bune bune

elena1988 1

07.01.2011, 11:16

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:31

foarte buuuune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume