Cipsuri din piept de pui

de diana_k in Pui, 4 Feb 2010 | 2823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui,
  • 4 linguri faina,
  • 4 linguri pesmet,
  • 3 oua,
  • 1 lingura de apa minerala,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce
  • ulei pt prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri din piept de pui:

Pieptul de pui il taiem felii de circa 1cm.


Intr-o caserola sau punga se pune carnea, presaram faina, sare, piper si boia dulce.


Punem capacul si se scuturam bine pt a se condimenta bine carnea, dam la rece 1/2 ora.


Ouale se bat bine, adaugam apa minerala si mustarul.


Trecem carnea prin ou, apoi prin pesmet si o punem la prajit in ulei incins.


Se scoate si se lasa sa se scurga de grasime pe un prosop de hartie.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 21:19

bune bune

elena1988 1

07.01.2011, 11:16

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:31

foarte buuuune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pomana porcului
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Degetele de pui