Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciulamaua cu ciuperci de padure imi aminteste de copilarie si de bunica. O mancare delicioasa, care poate fi servita cu mamaliga.
Ceapa se curata si se taie cubulete.
Ciupercile mai mari le taiem in bucati.
Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat punem o lingura de ulei. Adaugam ceapa si o calim la foc mic.
Adaugam ciupercile,le calim cam cinci minute,apoi adaugam usturoiul granulat si mararul.
Amestecam,apoi punem smantana,pe care o amestecam in prealabil intr-un bol.
Lasam sa se incalzeasca si smantana,dar focul sa fie mic. Adaugam patrunjelul tocat si servim cu o mamaliguta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult