Ciulama cu ciuperci de padure

de Mitinita in Mancaruri de legume, 7 Oct 2014 | 6638 vizualizari

 

Ciulamaua cu ciuperci de padure imi aminteste de copilarie si de bunica. O mancare delicioasa, care poate fi servita cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de ciuperci de padure,fierte
  • o ceapa,mijlocie
  • 3 - 4 linguri de smantana
  • 1/4 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
  • 1/2 lingurita de marar uscat Kotanyi
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • patrunjel proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci de padure:

Ceapa se curata si se taie cubulete.

Ciupercile mai mari le taiem in bucati.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat punem o lingura de ulei. Adaugam ceapa si o calim la foc mic.

Adaugam ciupercile,le calim cam cinci minute,apoi adaugam usturoiul granulat si mararul.

Amestecam,apoi punem smantana,pe care o amestecam in prealabil intr-un bol.

Lasam sa se incalzeasca si smantana,dar focul sa fie mic. Adaugam patrunjelul tocat si servim cu o mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Mitinita 1

07.10.2014, 19:11

Merisor 1

07.10.2014, 21:26

Ador ciulamaua!

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:17

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu smantana