Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciupercile se curata, se spala, se scurg si se taie fasii. Ceapa se curata, se toaca marunt.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins, cand este gata adaugam ceapa, usturoiul. Lasam 2-3 minute sa se inmoaie, adaugam ciupercile, punem sare, piper si lasam la pregatit. Cand sunt patrunse pe jumatate, pregatim ciulamaua. In cca 150 ml apa rece dizolvam amidonul bine - bine si punem peste ciuperci. Amestecam , potrivim de sare, piper....lasam pe foc cat sa fiarba bine partea fainoasa a preparatului.
Pofta buna! Asezonam cu oregano uscat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult