Ciuperci in aluat

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2011 | 4490 vizualizari

COMENTARII (29)

Lau 1

24.05.2011, 14:11

interersant

alice_ciobanu 1

24.05.2011, 14:13

asa mi s-a parut si mie, initial, can am gasit reteta in cartea doamnei Jurcovan....si chiar is super bune...desi la o prima impresie...zici ca treci peste
dar is bune

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2011, 14:14

ador ciupercile oricum ar fi!!!!!!!!

mihaelaM 1

24.05.2011, 14:39

bune bune,am facut si sunt delicioase

ionela2682 1

24.05.2011, 14:42

La Ancuta 1

24.05.2011, 14:59

ella49 1

24.05.2011, 15:16

arata super

mirela0911 1

24.05.2011, 15:32

sigur au fost bune

danamatei 1

24.05.2011, 15:33

super. sunt fan ciuperci

kamy 1

24.05.2011, 15:35

ce-i pane e bun le-ai taiat coditele?? parca-s... cu ele

alice_ciobanu 1

24.05.2011, 15:49

kamy..la unele din ele care au fost maimari, le-am taiat coditele si le-am prajit separat.
ar trebui sa mentionez asta in reteta
mersi de observatie

deyutzky 1

24.05.2011, 16:20

aziz 1

24.05.2011, 17:08

vai ce bunatate...

RuxyRux 1

24.05.2011, 17:27

Arata grozav!!!

mamaieelena 1

24.05.2011, 17:33

kiki 1

24.05.2011, 18:44

buneeeeeeeee

Anamaria7 1

24.05.2011, 19:12

e o idee foarte buna, Alice!

Rocsi 1

24.05.2011, 19:58

adry88 1

24.05.2011, 21:19

bun

divainbucatarie 1

25.05.2011, 08:32

Ina 1

25.05.2011, 09:14

Delicios!

lia maria 1

25.05.2011, 09:33

eu ca si Dya...ador ciupercile in orice forma sant ele preparate si astea chiar arata imbietoare

MIUTA 1

25.05.2011, 10:29

mihaelar63 1

25.05.2011, 10:34

Primesc si eu, nu-i asa ?
Doar sunt fan-ciuperci

alice_ciobanu 1

25.05.2011, 12:44

multumesc fetelor.
dau la toata lumea
ca-s darnica de felul meu si cu suflet mare si cald

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu ciuperci si piure de cartofi