Ciuperci pleurotus pane

de Bunica in Mancaruri de legume, 5 Apr 2019 | 1959 vizualizari

 

Pentru astazi aveam pregatit orez cu prune................este el de 2 zile,dar e bun. Trecand prin piata mi-au facut cu ochiul ciupercile pleurotus,foarte frumoase au fost!Le-am cumparat si le-am pus gand rau pentru ele,dar foarte bun pentru mine! Ciuperci pleurotus pane o reteta de post creativa. A fost un pranz pe cinste!

 

INGREDIENTE

  • 500 g. ciuperci
  • 3 linguri faina
  • 200 ml. apa minerala
  • 200 ml. ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus pane:

Ciupercile curatate, spalate se pun la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Le  scoatem pe un prosop curat si le pune cat mai intinse.

Cat se racesc ciupercile preparam apa cu faina ,sarea si piperul.

Intr-o tigaie neaderenta punem uleiul la incins.

Tercem fiecare ciuperca prin faina cu apa si le punem la prajit.

Prajim pe fiecare parte pana se rumenesc.

Le scoti pe servetele din hartie prosop.

 

Le-am servit cu couscous si salata verde.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de ciuperci umplute cu legume, la cuptor