Ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty in Mancaruri de post, 7 Apr 2016 | 5452 vizualizari

 

Daca tineti post, sigur cautati cate o reteta mai consistenta. Mie imi plac tare mult ciupercile, asa ca mereu fac cate ceva cu ele in post.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete (sau 2 conserve)
  • 1 ceapa
  • 200 gr spanac proaspat
  • 200 gr bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si spanac in sos de rosii:

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, apoi le taiem felii subtiri. Curatam ceapa si o tocam fin. In uleiul incins putem ceapa. Cand ceapa a devenit translucida adaugam ciupercile taiate felii. Punem un capac pentru 2-3 minute, apoi il inlaturam si amestecam usor in ciuperci pana zeama scade. Adaugam bulionul, sare, piper si spanacul spalat. Stingem focul si mutam amestecul intr-un vas termorezistent. Presaram mararul si dam vasul la cuptor pentru 10 minute, pana sosul scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si spanac in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

08.04.2016, 09:14

mirela0911 1

11.04.2016, 20:49

Tare bine arata!

Rahela Velicu 1

11.04.2016, 23:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu ciuperci