Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Ceapa se sotează 5 minute în ulei. Apoi se adaugă usturoiul și sotează încă un minut. Se adaugă ciupercile, se gătesc la foc mare 5 minute amestecând continuu. Se adaugă sosul Worcestershire și supa.
Se fierbe 20 de minute, până când se îngroașă sosul.
Se ia de pe foc, se adauga creme fraiche și mărarul/ pătrunjelul și se amestecă până când ciupercile sunt acoperite de sos.
Orezul se spală și se așează pe foc într-o cantitate dublă de apă. Se fierbe până când apa are o culoare lăptoasă (cam jumătate din timpul recomandat de fierbere). Se scurge și se adaugă o cantitate de apă egală cu cea a orezului înainte de fiebere. Se așează din nou pe foc și se fierbe până când toată apa este absorbită.
Se servesc ciupercile împreună cu orezul.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult